Şeker Adam
Kayıtlı Üye
abi şu erhanla konusalımda tjet bravoıle bı yuruyelım yaw bakalım nolcak?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Mehmet abi arabanın tam olarak değerleri ne. ??
paranı bırıktır sana proje yapcaz saberet o zaman tepesınden ınmez hale gelırsın
valla sezgin inanırmısın benim ibizadan inince başka hiç bir araba zevk vermiyor bana. ne zaman impreza alabilecek duruma gelirsem o zaman satacam arabayı.
Abi nerde o günler Satılır benim okul bitene kadar.Yoksa bir dakika düşünmeden alacağım araba bu kadar net diyorum...
Abi,bu akşam meguiars da boya koruma yapılmış bi tane STI vardı böyle sarı jantlı mavi renkte..ne yanıyodu varya tam senlikti..
---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:48 ----------
İsmail neyi alıyon kardeşim..Ben alıcam onu.Bincem üstüne vurcam kırbacı vurcam kırbacı..hahahha
yeni intercoolerı takınca dynoya girecem arkadaşlar. o zaman kesin değerleri paylaşacam. bugün siparişi verdim 1 ay sonra gelecekmiş