Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Abi telin kapalı aradım biraz önce seniBiraz afaki çıkıyoruz,katılımcıların tel numaralarını listelemek lazım..
Biraz afaki çıkıyoruz,katılımcıların tel numaralarını listelemek lazım..
Dün hepsine Bülent ve Mehmet'e mesaj çektim hallettim Mertkan ben sıkıntı yok daha dönüş yapılmadı. Yarın Sabah'ta mesaj çektiğim numaraları ararız o kadarGun icinde hallederim ben
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Abi problem o degilki gelicem yazılmış birdaha konuya girilmemiş yani en azından buluşma organizasyon zamanı bi girilip bakılsa buluşma saati teyit edilse kimsenin gözü arkada kalmaz sonuçta oda ayarlaniyo veya gelecek diye sabahın köründe bekleniyor ornekleri cok yasadık basit birsey yani konunun icine girip son bir teyit etmek!!!neyin karmaşasını yaşıyorsun neyi anlamadın...özelinde tlf.yazıyor bülent in,zaten bilmediğinde sadece bülent değilmi?