Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

6J Aux Girişi hakkında Yardım

Aux u neden koymuşlar...gizli ozelliklerden kapali olma ihtimali olabilir mi araştirin...ya da aux soketden kaplosu mu yok..kablosu yoksa servisten temin edebilirsiniz...fabrika bisi çalmış ama ne çalmış belli deil...bence kablosu yok,var teyp arkasinda montaji olmamis olabilir...takipteyim

Usb varsa cikartip oyle deneyin dun bende ilk defa aux girisini denedim usb ile ayni anda cakismiyor fakat ne hikmetse aux ile telefon gorusmelerinde ses karsi tarafa yankili gidiyor.

merhaba forumda yeniyim ama konuyu görünce yazmak istedim usb girişinde harici bellek takılı ise sanırım aux devreye girmiyor çalışmıyor çıkardıktan sonra deneyin birde

Usb girişi takılı değil hocam Şuan için Mp3 CD ile idare ediyrum. Çözemedim Auxu

Aynı şey bendede olmuştu üstad. Teybin menüsünden Aux kapalı olabilibiliyor. Ben o şekilde aktif edip kullanmaya başlamıştım. Menü yü kurcala aux ile alakalı bir yer göreceksin illaki. Onu açık konuma getir.

Onu düşünüp kurcaladım ama valla auxla ilgili tek yazı bulamadım. Servise yada teypçiye bi göstermeyi düşünüyorum.
[doublepost=1503752423,1499154270][/doublepost]Teypçi v.s de anlamıyor bende anlamadım, söküm bakayım diyorum çok enteresan bir durum. Acaba önce teybi mi sökeyim ? yoksa aux olan kısmı mı sökeyim bilemedm şimdi.

Geri
Üst Alt