Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
1 kere basarsan cd açılır iki kere basarsan aux açılıyor.
Arkadaşım, no media yazarken, ses açma düğmesinin sağına bir kere basınca menü çıkıyor. O menüden aux u seçersen girecektir. Yapamazsan haber ver yarın videoya çekeyim.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Vitesin yanında aux girişi var hocam, teyp te menüsü yokaux oldugundan emin miyiz... fabrika auxu çalınca kar ettim sanıyor
aux varsa teypte olmaması ımkansız...ilk defa duydum şimdi...media tusundan cd-radıo-aux geçiş yapabilirsin olmuyo muyok üstad, dediğini de denedim yine olmadı. Acaba aux kablosu takmadan denediğim için mi öyle oluyor. ?
[doublepost=1498296878,1498296776][/doublepost]
Vitesin yanında aux girişi var hocam, teyp te menüsü yok
No media yazısı çıkıyor, cd takılıysa CD'yi alıyor içine, takılı değilse radyoya geçiyor hocam.aux varsa teypte olmaması ımkansız...ilk defa duydum şimdi...media tusundan cd-radıo-aux geçiş yapabilirsin olmuyo mu