Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

6J Aux Girişi hakkında Yardım

ByCiHaT

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, 1.4 reference modeli ibizam'da Aux girişi var, teypte media tuşuna basılı tutuyorum hiç birşey çıkmıyor. Giriş var ama teyip mi farklı anlamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

1 kere basarsan cd açılır iki kere basarsan aux açılıyor.

1 kere basarsan cd açılır iki kere basarsan aux açılıyor.

Yok hocam teyipte aux adına bişey görmedim :(
[doublepost=1496318569,1496318404][/doublepost]CD çıkarıyorum, media'ya basınca no media yazıyor ekranda. 1 defa da bassam 3 defa da bassam, basılı da tutsam aynı hocam

ben radiodayken bi kere media basiyorum direk aux geliyor bida basarsam cd geliyor.bi kere basinca aux gelmesi lazim

aux oldugundan emin miyiz... fabrika auxu çalınca kar ettim sanıyor :)

Arkadaşım, no media yazarken, ses açma düğmesinin sağına bir kere basınca menü çıkıyor. O menüden aux u seçersen girecektir. Yapamazsan haber ver yarın videoya çekeyim.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

yok üstad, dediğini de denedim yine olmadı. Acaba aux kablosu takmadan denediğim için mi öyle oluyor. ?
[doublepost=1498296878,1498296776][/doublepost]
aux oldugundan emin miyiz... fabrika auxu çalınca kar ettim sanıyor :)
Vitesin yanında aux girişi var hocam, teyp te menüsü yok :)

yok üstad, dediğini de denedim yine olmadı. Acaba aux kablosu takmadan denediğim için mi öyle oluyor. ?
[doublepost=1498296878,1498296776][/doublepost]
Vitesin yanında aux girişi var hocam, teyp te menüsü yok :)
aux varsa teypte olmaması ımkansız...ilk defa duydum şimdi...media tusundan cd-radıo-aux geçiş yapabilirsin olmuyo mu

Geri
Üst Alt