Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
İzmite önümüzdeki haftalarda gelicem Patronun Bocayı Doblo ile kaldırıcaz
bizim 1.9 jtd doblo ile ibreyi dibe yapıştırıom bakalım boca napıcak doblo karşısında
doblocu baba olacak öyle tehlikeli şeylere gelmez artık,,doblocuya yakışmaz
araç güzelmiş yalnız hakkını vermek lazım ama yokuşlar için biraz çalışman lazım patr10 ben 4 den 3e düştüm orda öle geçtim seni düzlükte herkes geçer tamam sticker alırım ben senden vakit olursa bi çay da içeriz
doblocu baba olacak öyle tehlikeli şeylere gelmez artık,,doblocuya yakışmaz
tamamdır beklerim muhakkak
hadi len oradan
atıp tutuyordun artist al bakalım aklını şunun bi
abi bazen arabalarla inceden kapışıyorum geçen gün şahinle yan yana gittim yırtınıyo ama burun farkıyla geçiyorum sonra geri çekiliyorum az bişi felan derken yol veriyorum geçiyor haliyle onların mutlu olması beni daha mutlu ediyor :haha:
Yahu şahinlerle kapışma içinden ferrari motoru çıkabilir Ben görünce yol veriyorum Saygılar Abi
geçmekten çok geçilmiş süsü vermek daha eğlendirici
araç güzelmiş yalnız hakkını vermek lazım ama yokuşlar için biraz çalışman lazım patr10 ben 4 den 3e düştüm orda öle geçtim seni düzlükte herkes geçer tamam sticker alırım ben senden vakit olursa bi çay da içeriz