Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ben sandık motor değiştirdim hiç sıkıntı olmadı.
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Demezseniz anlamazlar belki evet ama servis bütün kayıtları tutar.Ve alan kişi servise bakıp alırsa ortaya çıkar.Ben alırken bundan önceki polo mu doğuş otoda ekspertiz yaptırıp öyle almıştım.Alacak kişi de mutlaka bakacaktır. Sonuçta sıfır araçta böyle olması üzücü.Serviste Onarım yapılmasını onayladınız mi?Acele etmeyin bekleyin derim, hukuki yardım almanızı öneriyorum?
Geçmiş olsun. Firma arızayı gidermeye çalıştığı için yeni bir arabayla değiştirmek istemeyecektir. Siz yine de şansınızı deneyin. Bu durum aracı satarken çok sıkıntı yasanmayabilir ama bu işler biraz şans işi. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
arkdadaşlar benzer konu var mı bilmşyorum. varsa yönlendirebililirsiniz. ekim ayında 2016 leon aldım. araç henüz 6 binde. motordan inceden bir ses tıkırtı tarzında ses gelmeye başladı. servise götürdüm triger setinden olabilir deyip değiştirdiler. ses devam ediyor. motorun alt kısmından geliyor yataklardan vs vs olabilir motoru komple değişebiliriz dediler.
sormak istediğim
1- böyle bir durumda araç satarken ciddi bir değer kaybı yaşamaz mı? sırf bu sorunu yaşamamak için sıfır araç aldım ama başıma böyle bir iş geldi. şahsen motor değişen araçları ilanlarda okumuyordum bile. onca prayı verip pert araç almış gibi hissediyorum kendimi
2- henüz 5 aylık bir araçta bu tarz motoru değişecek kadar sıkıntı çıkması normal mi? bu araç ayıplı sayılmaz mı? gerekirse aracın yenilenmesine kadar mahkeme ile gitmeyi düşünüyorum. bildiğiniz benzer örnekler var mı?