Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hayırlı teskereler dilerim. uzunköprüde @akin akın arkadaşımız tsk da görevli yerini tam bilmiyorum. fakat uzunköprüye geldiğimde seni ziyarete geliriz belki tek belki grup halinde. sadece uznköprüye gittiğinde haber ver...
347. dönemim bende mezar taşı felan mı derlerdiArkadaşlar 13 Ağustos itibariyle Askere gidiyorum.
Kendinize çok ama çok iyi bakın. Herkese Yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal ediniz.Görüşmek üzere;
3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR
2nci kor. 102 nci top.a. ölçme ve hedef tespit bl. uzunköprü / EDİRNE
TOTAL 5 AY 17 GÜN
6 AY VATAN İÇİN GERİSİ SENİN İÇİN:d:d:d:d
Aradığın ilgilendiğin için teşekkür ederim. Numaranı kaydettim. Mutlaka ararım. Tekrar tşkhayırlı teskereler dilerim. uzunköprüde @akin akın arkadaşımız tsk da görevli yerini tam bilmiyorum. fakat uzunköprüye geldiğimde seni ziyarete geliriz belki tek belki grup halinde. sadece uznköprüye gittiğinde haber ver...