plajhavlusu
Kayıtlı Üye
bu hasara burun kıvıracak adamın burnunu kırarsın arabanıda 40 tan asagı vermezsın !!! pıyasa kılkuyruklarla dolu !! 2500 tl hasar bu araclarda devede kulak ...
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
35 e satarsan iyi para
yorum yaparken bıraz ozverılı olsak nasıl olur sence 35mı ne alıyosun sen 35e 1.4duz leon mu yanı kazanın kayıtları varsa akılda soru ısaretı bırakmıycaksa 500-1000 lıra oynar senın abarttıgın gbı olucu fıyatı dusmez anlıycagın
konuyu acan arkadasta 1000lıra kazadan dus 1500lırada kullandıgına say 40-41 arasına sat asagısınada verme derım
yanlız bı yanlıs anlama daha var su an aracı satmıyor ole bı nıyetıde yok su anbana kalırsa 45 e versin sevinirim arkadaş adına.ben o yorumu yaparken aslında sahibin denden 40 bine kazasız boyasız olanını satışa çıkarmış adamlar fr 2012 diye ekleme yapacaktım.senin gibi arkadaşlar tepki gösterir diye tahmin ettim.sonra yazmadım.ben alıcı değilim bana göre kazada hakkaten yok gibi bişey ama adamlar 40 bine orginalini satıyorsa bende kazalı diye 35 e gider diye düşündüm yorum yaptım.ayrıca arkadaş 4500 tl hasar kaydı var demiş.inşallah istediği fiyat gönlünden ne geçiyorsa satar.sattığı fiyatı yazarsa sevinirim.benim şahsi fikrim 35e gider 40 a gider diyenlere de saygılıyım.teşekkürler