hayırlı olsun kardeşim allah güle güle binmek nasip etsin bide resimlerini yüklersen seviniriz
Ecmain. İnş kısa zamanda yüklerim.. Orjinal halı bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Bu teker sesi hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hayırlı olsun kardeşim allah güle güle binmek nasip etsin bide resimlerini yüklersen seviniriz
evet içeri biraz ses alır ama istersen bi lastiklerinin tarihini kontrol et belki eskidir malum hem kış hemde eski olunca sertleşerek daha fazla ses yaparEcmain. İnş kısa zamanda yüklerim.. Orjinal halı bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Bu teker sesi hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Ecmain. İnş kısa zamanda yüklerim.. Orjinal halı bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Bu teker sesi hakkında bilgi sahibi olan var mı?
SCW ye Hoşgeldin.. Kapı Açma tuşu yok bagaj için, kilit açmak içinse vites kutusunun üzerinde serkanreisinde dediği gibi(bütün kilitli kapıları açar-kapatır) Teker Sesi Normal eski Aracımda da vardı (1.6 stylance) Eğer biraz daha iyileştirmek istersen Benim Kendi aracıma uyguladığım ses izolasyonuna bi göz atmanı öneririm;
http://www.seatclubworld.com/leon-1p1-2009-makyajli-120/fr-atesi-quot-10-757-quot-19257/