Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

41AC676 - Makyajlı İbiza Proje - Şimdiye kadar yaptıklarım

Emeğinize sağlık bir kaç konuda yardım ve bilgi isteyecektim. Ses yalıtımı konusunda motor kaputuna yalıtım yapmak sıcaklığı arttırıyor mu ?
Tam set krom ürünün linki var mıdır çok beğendim. OEM jantları 15 değilde 17 alsak çok yakıt farkı ortaya çıkar mı ? Şimdiden teşekkürler.
- Öncelikle motor yalıtımını test etmek adına kat kat şeklinde test ettim. Yağ ve su sıcaklığında yaz aylarında bile bir değişim yaşanmadı.
- Şuanda bulamadım fakat linkini bulduğumda yine burada sizinle paylaşırım.
- 17 inç janta geçip yakıt tüketiminde ortalama 1.5 litre arttıranları gördüm.
- Ben 15'ten 16'ya geçtiğimde bir fark hissedemedim.
- Buradaki en büyük etken jantın orijinal olması ve ağırlığı. Ebat ve taban büyümüş olmasına rağmen 1 kg kadar fark çıktı benim geçişimde.
- Eğer 17 jant alacaksanız orijinal olmasına dikkat edin ve orijinal lastik ebadından çok uzaklaşmamaya çalışın. Böylelike en fazla 1 litre arttıracağını düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: x2pl
- Öncelikle motor yalıtımını test etmek adına kat kat şeklinde test ettim. Yağ ve su sıcaklığında yaz aylarında bile bir değişim yaşanmadı.
- Şuanda bulamadım fakat linkini bulduğumda yine burada sizinle paylaşırım.
- 17 inç janta geçip yakıt tüketiminde ortalama 1.5 litre arttıranları gördüm.
- Ben 15'ten 16'ya geçtiğimde bir fark hissedemedim.
- Buradaki en büyük etken jantın orijinal olması ve ağırlığı. Ebat ve taban büyümüş olmasına rağmen 1 kg kadar fark çıktı benim geçişimde.
- Eğer 17 jant alacaksanız orijinal olmasına dikkat edin ve orijinal lastik ebadından çok uzaklaşmamaya çalışın. Böylelike en fazla 1 litre arttıracağını düşünüyorum.
16 inç orjinal oem jant bulursam alayım. Çitaları soracaktım linki var mıdır takım halinde alıp takmak isterim. Sizin aldığınız oem'de güzel yakışmış benzer modelde yönelinirim. Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. :)

Son düzenleme:
16 inç orjinal oem jant bulursam alayım. Çitaları soracaktım linki var mıdır takım halinde alıp takmak isterim. Sizin aldığınız oem'de güzel yakışmış benzer modelde yönelinirim. Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. :)
Aldığım linke şuanda ulaşamıyorum ama bir güncelleme olursa burada paylaşırım cam çıtaları için.
Jant ve lastik konusunda ise herkes çok farklı yerlere yönelebiliyor fakat fabrika ölçülerine ne kadar yakın olursa o kadar iyi diyebilirim bir mühendisin gözünden.
16 inç hem görsel hemde konfor anlamında benim aracım için tatlı noktada. Günlük hayatta konforda arıyorsanız yine 16 öneririm. Lastik olarak ise premium contact 7 bu ebatta rakipsiz bir seviyede.

• Beğen
Reaksiyonlar: x2pl
Geri
Üst Alt