Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
güzel günlerde kullan arkadaşım..
bu arada cahilliğimi bağışlayın..bu mercek far nasıl oluyor ve ne işe yarıyor..birisi kısacık aydınlatabilir mi bu konuda beni..servis 4750 tl felan demiş..şok oldum..
orjınal mercegı var bi xenondur ayrıca ıcerden far yukseklı ayarı yapıp dıreksıyon durumuna gorede hareket eder fiyat bir haylı yuksek fakat tabı ama zaten ellerındede yok sıparısı 3 ay sonra alabılıyorsun bıde bole bır sorun war.. dıger yandan dursun ustamızda aynısını yapıyor fakat sadece ıcerden yukseklık ayarını yapamıyorsun..key:
teşekkür ederim..şimdi nette resimlerinede baktım.. yolu aydınlatmada bi farkı oluyor mu peki..
bu arada arkadaşın 2004 octoviada da kısalar mercek, orjianlinden beyaz bide..acaba onunkiler de direksiyon dönünce dönüyor mu ki? aynı far 2004 passatlarda da var..
yarın işe arabyla gitte dönüşte uğra doğan