Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Çift bant bir süre sonra alttaki yüzeyi deforme ediyor. Daha önce başıma geldi. Bence daha iyi bir çözüm bulunmalı.Altına cırt bant yapıştırılabilir...
çözüm basit, orjinal paspasların klipslerini söküp bunların ilgili yerini kesip oralara geçiriyoruz, örnekler
Ekli dosyayı görüntüle 7037 Ekli dosyayı görüntüle 7038 Ekli dosyayı görüntüle 7039 Ekli dosyayı görüntüle 7040 Ekli dosyayı görüntüle 7041
Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Bu orjinaldeki gibi çıt çıtlı olanlardan mı? Değilse kayıyor diye yorumlar aldım ve satın almaktan vazgeçmiştim. Cit çıtlı ise ben de siparis edeyim.
33 LE10
@Leonm@nia Alper hocam sende de kayma yaptımı paspaslar
Evet kayıyor... ben kullanırken sıkıntı yok ama eşim kullanırken olması gereken yerden 5-6 santim öne doğru kayma yapıyor... arabanın zeminindeki küçük çıkıntılar tam tutmuyor paspası ama öncekilere göre daha iyi 3 boyutlu olduğu için halıya kum çamur toz bulaşmıyor fazla...
Mevcut kilitleme çıkıntılarına geçecek şekilde delik açılamaz mı? Bende almayı düşünüyorum ama kayma yapıyorsa ben dayanamam atarım. Cırt pek doğru bir çözüm olmaz gibi. Zemini çok deforme eder.