Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
teşekkürler habil aabi, yok bi sıkıntı çıkartmadı sadece arkalar pek yanaşmıyordu hafiften bi kesme işlemi uyguladık sorun kalktı aabi evet kapatıcam park sensörünün deliklerini tekkrar teşekkürler aabi cümlemize.Maşallah kardeşim, çok şahane olmuş, kaliper kapaklarını yakın plandan göremedim ama güzel duruyor., takarken bir sıkıntı çıkardımı? arka park sensörünün olduğu kısımları bencede kapat, sırıtmış biraz... Allah kaza bela vermesin...
teşekkürler kardeşim, evet orayı ve panjur çerçevesinide siyah yapmayı düşünüyorum ama bu aralar pek uğraşamıcamhoş olmuş kardeşim güle güle kullan, ön logoyu folyo kaplat bence daha güzel olur key:
biliyorum kardeşim.yeni aracım için düşünüyorumda kaliperleri yapıştırma saglıklı olmaz dıyolar yolda fırlayıp gıdıyomuş balataların ısısından bakalım fidalama kolay olursa oyle yaptırmayı düşünüyorum...teşekkürler kardeşim, evet orayı ve panjur çerçevesinide siyah yapmayı düşünüyorum ama bu aralar pek uğraşamıcam
Erkan aabi(erkani) çok teşekkür ediyorum güüzel düşüncelerin için ısıya dayanıklı silikonla yapıştırdık usta 800 derceye kadar dayanır dedi ama salladı biraz sanırım ben 200 derece die biliyorum, bol bolda kullandık şimdi zımba gibi ben kaliperleri deldirmeye sıcak bakmıyordum yapıştırttım ama sen deldiredebilirsin aabi deldirende çok
teşekkürler habil aabi, yok bi sıkıntı çıkartmadı sadece arkalar pek yanaşmıyordu hafiften bi kesme işlemi uyguladık sorun kalktı aabi evet kapatıcam park sensörünün deliklerini tekkrar teşekkürler aabi cümlemize.