tamam abi bakıcaz artık eyv.hasan illa çıkarmak istiyosan yanıına bi çelik tel al keserek indir aşagı arada bide tiner dök azcık işi bitir
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
tamam abi bakıcaz artık eyv.hasan illa çıkarmak istiyosan yanıına bi çelik tel al keserek indir aşagı arada bide tiner dök azcık işi bitir
Hayırlı olsun, çok güzel görünüyor şu style tamponları ne diye yapmışlarsa gereksiz
Eskiden nasıl Seviyoduysak şimdide öyle itici buluyoruz nasıl işse bende anlamadım ama fırat bende çok itici buluyorum artık hatta eski aracımı değiştirmemin yegane nedenlerindendir key:
Kendi Leonunu kardeşi ile değişik a3 e geçiş yapan yunus emre kardeşim piano black ayna kapaklarını aracı sadeleştirmek adına benim beyaz ayna kapakları ile değişimi gerçekleştirdik..Huzurlarınızda kendisine teşekkür ederim...@yek
Ekli dosyayı görüntüle 9758
Ekli dosyayı görüntüle 9759
kardeş mutlaka lip taktir vida lama işine gelin ce gözükmeden de yaptira bilrsindostum bu ön tampon altı lip var. Serviste cupra lip satılıyor bizde ama takamayız orjinal değil dediler. Fiyatı da 100 tl. Isıtarak felan bi şekilde leonlara uyduruyolar dedi servis elemanı. Sen nasıl yaptırdın. Yanlardan sanırım vidalar görünüyordu bunu görünmeden yapmak mümkün mü? Bende lip taktırmak istiyorum?