Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Alan arkadasda bana sadece chip olup 285 civari hp oldugunu soyledide ihtimal vermedim daha dogrusu dyno ya falan cikarmamis araci hatta benim rcz ile hizlanma videomu izlemis bende gelemeyecegini soylemis ama sonucda cupra bu balik deil yanifm 0214.küçükçekmece-cennet mahallesinin ilk cuprası idi sanırım 2008 model.sahibi ile bi diyaloğumuz olmadı fakat chip filtre egzost vs olduğunu duymuştum araçta.bir kaç defada sıkarken denk geldm fena yürüyodu..
Ya bu gün ümraniye OTO 2000 e bi leon geldi... İş yerimin tam karsısı camdan gördüm makinayı
araba MAT TURUNCU ve bembeyaz 18lik jant var arac yerle bir önde fiber kaput ( delikli ) plakasının sonu 2727
makyajsız kasa LEON tanıyan vamrı yaw bizim siteden değil sanırım...
Ya bu gün ümraniye OTO 2000 e bi leon geldi... İş yerimin tam karsısı camdan gördüm makinayı
araba MAT TURUNCU ve bembeyaz 18lik jant var arac yerle bir önde fiber kaput ( delikli ) plakasının sonu 2727
makyajsız kasa LEON tanıyan vamrı yaw bizim siteden değil sanırım...
buyrunanlatilanlara ek olarak araci bizzat ankarada komple motor yapilirken gordum. yanimda ayberk ve emrekaan'da vardi.