Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Jantlar çok başarılı tek eksi yanı ağır olmasıdır .. İstanbulpark inanılmaz bir deneyim oldu bana son viraj gerçekten adamı zorluyor ama düzlüğe çıktığın zaman unutu veriyosun 1. organizasyonda bir çok kişi son virajdan çıkışları oldu baya zorlandık
Körfez pist inede çıkmışlığım oldu ama istanbulpark bambaşka birşey.
yazılım sonrası ne gibi farklar aldın ve arka cam sticerin hiç güzel değil
Aracın çok güzel olmuş ALLAH kaza bela vermesinMaaşallah
Dehşet bisey olmuş emeğine ve yüreğine sağlık... Kazsasiz belasiz
İyi iş çıkarmışsın,Allah kaza bela vermesin..
Masallah çok güzel bir araç olmasına rağmen yaptığın güzel değişiklikler sonrasında çok daha çekici bir araç olmuş. eline sağlık.
Yaptığın işlerlerin hepsini yapamasamda pedal seti,spoiler,chip yapmayı cok istiyorum. bakalım nasip olur insallah.
3.2 ortalamayı nasıl 6. vites 2k devirle nasıl yakaladın merak ettim doğrusu. sakin kullanımda chip'in etkisimidir?
iyi günlerde kullan
cok guzel olmus arac gercekten basarılı modıfıye sade ve yakısan ayrıntılar
Jantlar ağır ise yeni kasada kullanamayacağım . körfez pistide iyi ama istpark varken organizayonlarımıza da gelde canlı olarakta görmüş olalım aracını
Bittimi bu kadarmı
Hybrit turbo ile ne güç alacaksin değişilerden sonra
vay canına müthiş bişi olcak ozaman
hayırlı uğurlu kazasız sürüşler dilerim ama bende kaptan abi gibi düşünüyorum arka camdaki sticker oLmamış(şahsi fikrim resimlerde onu gizleyebilirdin bu sitedeki paylaşımlarda ) onun dışında yakışıklı duruyor..:seat
MaaşallahMaaşallahMaaşallah