brtgdgn
Kayıtlı Üye
Araba gerçekten çok güzel adaş güzel günlerde kullan
Adaş derken vay be koskoca istanbulda bi adaş bulamadım scw forumda buldum iyi dileklerin için teşekkür ederim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Araba gerçekten çok güzel adaş güzel günlerde kullan
Adaş derken vay be koskoca istanbulda bi adaş bulamadım scw forumda buldum iyi dileklerin için teşekkür ederim
Benim ismimde bertuğ bu hayatta benden başka bertuğ isimli kimse yok diye düşünmeye başlamıştım hocam demek varmış...
Walla ben çok beyendim güle güle kazasız belasız kullan ve acil yay alman lazım kızın yırtınıyo cunku
imkan varsa tabiki coil al,sonra plaka lip vs ıvırzıvırları bitir ve birkaç denemeden sonra beğendiğin jantı çak gitsinEn kısa zamanda app plaka ile lip daha sonra jant ve en sonda yay düşünüyorum ya da coilover Amin inş herkes kazasız belasız kullanır
kullandım ben bundan da,arabam siyah pek gzl durmadı 1aya sattım ama beyazda farklı olabilirjant tercihimi [URL="http://image5.sahibinden.com/photos/06/10/89/44061089kke.jpg"][/URL] bundan yana kullanacam gibime geliyor ucuzları şimdi yapıp pahalıları sonraya saklamak istedim malum iş güç yok