30.Seat ım satılık 2008 İbiza stylance dizel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan skymz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aracımı kısa bir süre için 22 bin tl ye çektim,bir leon sport up ile anlaştım o yüzden fiyat diptir 🙂

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2008-dizel-seat-ibiza-emsalsiz-guzellikte-132953275/detay/

Tekrar hayırlı satışlar kardeşim... isabet oldu bak araç ayağımıza kadar geldi... yarın görmeye gidebiliriz muhtemelen... 🙂

Aracı dod dan aldım Alper şu an benim garajımda ibizam..

Aracımı kısa bir süre için 22 bin tl ye çektim,bir leon sport up ile anlaştım o yüzden fiyat diptir 🙂

Seat Ibiza 1.4 TDI Stylance 2008 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 132953275

Bahsi geçen leon patlak çıktığı için o aracı almadım ,ibizamın satışı günceldir ,ilgilenen varsa gsm numaramdan ulaşabilir arkadaşlar..

İzmir de 2008 bir leon buldum büyük ihtimalle onu alacağım,umarım o da patlak çıkmaz,sıkıldım artık araba bakmaktan bu defa 🙂

tık diye alınacak araç!.. hayırlısı olsun... dayıma araç arıyor direk ona gönderdim ama bu fiyata çıkamıyor gidiyor gül gibi ibizaaaaaaaaaaa...... 🙁

Satılık dizel ibiza ilan günceli...
Arkadaşlar uyguna vereceğim aracı,eşinize dostunuza söyleyin ihtiyacı olan kaçırmasın araç çok temiz yabancıya gitmesin,uygun bir araç denk geldi onu almak üzereyim kaçırmak istemiyorum..🙂

Aracım satılmıştır,konu kapatılabilir,teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,119Konu
763,828Mesajlar
21,873Kullanıcılar
Furkan.CSon üye
Geri
Üst Alt