Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
mesela ben servis listesinden cam suyu eklenmesini çıkartıyorum. Belki de bundan dolayı o fark oluşmuştur.Demek ki standartları yok ben buradan bunu anlıyorum.Aynı ülkede aynı firmanın hizmet bedelleri birebir aynı olmalıdır bana göre.istanbulda başka,ankarada başka,trakyada başka olmamalıdır..neyse o olmalı..
mesela ben servis listesinden cam suyu eklenmesini çıkartıyorum. Belki de bundan dolayı o fark oluşmuştur.
merhabalar ıslem olarak ne yapacaklarmıs bin yedi tl likBugün ben de 10 temmuza 3.yıl bakımı için randevu aldım.Zibizu indirimiyle 1007₺ dediler
Ayrıntısını sormadım hocam.Zaten gidince klima temizliği falan yaptırmayı düşünüyorum.O zaman ayrıntılı sorar pazarlık yaparım.Bana 1007₺ fazla geldi zaten.900 gibi olur diye tahmin etmiştim.merhabalar ıslem olarak ne yapacaklarmıs bin yedi tl lik