Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

3 ekim pazar sabahı kahvaltı ve kartıng organizasyonu

Ahmet abinin ismi listeye eklenmemiş sanırım ben göremedim....:confused:

gelen arkadaşlar,gelemiyen tüm dostlar hepinize teşekkürler...
liste güncel.

tamamen tahmin ve bunca senedir tanıdığım kardeşimin sesi çıkmıyor ve onun adını listeye yazıyorum

can' ın kurtbil telefonu bilen varmı ulaşmam gerek

Ben buraya adımı yazdırmamıştım ama bugun Yiğit'e geleceğimi söylemiştim. Ne yazık ki kahvaltı kısmıa gelemicem gibi görünüyo çünkü sabah erkenden Goethe Almanca kursuna yazılmaya gitmem lazım kontenjanlar hemen doluyomuş. Ordaki işim çok uzamazsa Taksim'den dogru direk Kartal'a geçicem inşallah.

Serbay kardeşim (PATRON) bugün saat 8 sıralarında adapazarında halısaha maçında kötü bi biçimde ayağını burkmuş ben ona maça gitmemesini ve bana gelip gece kalmasını sabah da beraber gitmeyi teklif etmiştim:mad::mad::kizgin::kizgin: ama beni dinlemedi sonuç bu kardeşime burdan çok geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum burdan yarın aramızda olmaması çok üzücü.....:(:(:(

Serbay kardeşim (PATRON) bugün saat 8 sıralarında adapazarında halısaha maçında kötü bi biçimde ayağını burkmuş ben ona maça gitmemesini ve bana gelip gece kalmasını sabah da beraber gitmeyi teklif etmiştim:mad::mad::kizgin::kizgin: ama beni dinlemedi sonuç bu kardeşime burdan çok geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum burdan yarın aramızda olmaması çok üzücü.....:(:(:(

haydaaaa geçmişolsun serbayım

Geri
Üst Alt