smz
Kayıtlı Üye
yener şimdilik 3.5 ile başlamayı düşünüyorum. ne kadar konfor kaybı yaşayacağım ve diğer faktörleri incelemem gerek.dışardan giriceksen tabiki yay ile başla ama 3.5 dğl 5le
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yener şimdilik 3.5 ile başlamayı düşünüyorum. ne kadar konfor kaybı yaşayacağım ve diğer faktörleri incelemem gerek.dışardan giriceksen tabiki yay ile başla ama 3.5 dğl 5le
yazık günah hani 300 tl şimdi vercen 75 en az sök tak,bir kaç aya kdr kesmicek seni ve 5e geçicen bi daha bunları sat,yeni 5lik al söktür taktır...... al bi 5lik eibach tak keyfine bak derim,pek konfor kaybı yaşamayacağına emin olabilirsin.yener şimdilik 3.5 ile başlamayı düşünüyorum. ne kadar konfor kaybı yaşayacağım ve diğer faktörleri incelemem gerek.
ya sürtmeden korkuyorum. çünkü bir sonrdaki adım 18" olacak.yazık günah hani 300 tl şimdi vercen 75 en az sök tak,bir kaç aya kdr kesmicek seni ve 5e geçicen bi daha bunları sat,yeni 5lik al söktür taktır...... al bi 5lik eibach tak keyfine bak derim,pek konfor kaybı yaşamayacağına emin olabilirsin.
ben coil den sonra -5 eibacha geçtim ve tabiki kesmedi,preslettim onlarıda hesapla..18' kullanıyorum sürtme vs yokya sürtmeden korkuyorum. çünkü bir sonrdaki adım 18" olacak.
yener sen bana taktıracaksın 5 cm. var mı orjinal seat sport. uygun, şöyle sağlamından. ısrar ettin!ben coil den sonra -5 eibacha geçtim ve tabiki kesmedi,preslettim onlarıda hesapla..18' kullanıyorum sürtme vs yok
tak tabi ya 10 kere iş çıkarma kendine bende yok maalesef ama buluruz elbet..sana her yer trabzon değilmi yoksa,bas 5 leri dewmyener sen bana taktıracaksın 5 cm. var mı orjinal seat sport. uygun, şöyle sağlamından. ısrar ettin!
evet bana her yer trabzon! bu yüzden başkenti de trabzon yaptım zaten!tak tabi ya 10 kere iş çıkarma kendine bende yok maalesef ama buluruz elbet..sana her yer trabzon değilmi yoksa,bas 5 leri dewm
veysel kardeş punisherkp satıyordu sanırım -5 cm eibach iletişime geç istersenevet bana her yer trabzon! bu yüzden başkenti de trabzon yaptım zaten!