Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

3.5 cm yay araniyor

kanka almadan önce banada haber ver..bu ara sağdan soldan dürtülüyorum şu arabaya dokun diye :D

:D tmm haber veririm tabi ama ilk önce örnek görmek lazım hr stan bir yere gdip sadece arka tafa takıp görmek lazım nasıl düşürdüğünü yoksa alınmaz arkası leylek oluyo

arkadaşlar şuanda zaten leylek gibi h&r 3.5 lukluğu taktığımzda arkası leylek gibi kalsa bile şuan halinden daha inicektir aşağı ama önü ne kadar ineceğinede bağlı ..çok istiyordum taktırmak daha iyi bilgi alırsanız banada söyleyin lütfen

arkadaşlar şuanda zaten leylek gibi h&r 3.5 lukluğu taktığımzda arkası leylek gibi kalsa bile şuan halinden daha inicektir aşağı ama önü ne kadar ineceğinede bağlı ..çok istiyordum taktırmak daha iyi bilgi alırsanız banada söyleyin lütfen

işte sorun orda önü çok inio 1387kg olduğundan ama arkası aynı kalıyor

bide alcağım yer kapora istiyor yayı getirtmek için aldıktan sonra geri dönüşüm yok ondan yaptıran birini bulsak keşke

isteyen olursa ben yay getirtirim bi deneyin ama ben bir tane daha verdim cokta güzel basmıstı araba

dursun nerden getireceksin marka ve fiyat bakımından paylaşırsan sevinirim

eibach 350 tl ye vermiştim dizel icin olnı ve cokta güzel basmıstı araba

Geri
Üst Alt