Ben olumsuz düşünen arkadaşlarla aynı düşünmüyorum kutlamaların iptal edilmesini.Sonuçta bu bizim milli bayramımız evet ama bizim orda kutlamaları yapmamız kutuplaşmanın üzerine tuzu biberi olur.Bir kısım der;biz burda can derdindeyiz adamlar orda kutlama yapıyor vs.Biraz da şimdi real olmakta fayda hepimiz Van'lıyız diyoruz her ne kadar ben bu slogana karşı olsamda,bizim ordaki durumu yokmuş gibi sayarsak ta millet olarak o zaman yapılanların çogu göz boyama gibi olur,sözde kalır.Siyasi düşünmeyelim her zaman sonuçta halka hiç ilgi gösterilmese terör daha çok destek verecekler bunu biliyoruz işte videoları izliyoruz.Yine 2 tane polis şehidimiz var Allah rahmet eylesin inş.Şuan tüm dünyada ulusal yas olarak gözükmekte Türkiye ki deprem o yüzden eger 1 hafta geçmeden de kutlamalar olursa diğer ulusal siyasi çevreler de Van yaptıgımız yardımları göz boyama gibi göreceklerdir eminim.Evet bende o bayragı gözlerine sokarak özellikle o köyde askere silah sıkanların,onlarının evinin önünde çok sallamak isterim ama işte bazı şeyleri yaşamak tam sabır içerisinde beklememiz lazım.