dadaş34
Administrator
Ahhahaha icinden gectim seckininoynucam ben senle ihtiyarsın diye ellemedik
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ahhahaha icinden gectim seckininoynucam ben senle ihtiyarsın diye ellemedik
Abi rovansini yapalimmyenibosnada karting de araçların tur zamanları kaç tur attığı falan döküm çıkarıyo bilgisayardan tartışmata mahal yok bayraktan sonra finish e kimin geldiğinin önemi yok
seatclubworld
yenibosnada karting de araçların tur zamanları kaç tur attığı falan döküm çıkarıyo bilgisayardan tartışmata mahal yok bayraktan sonra finish e kimin geldiğinin önemi yok
seatclubworld
ama bi matematik yaparsak eğer;
ben finish e geldiğimde önümdeki iki kişi başlarken önümde olan iki kişi değildi pist tede tanımdan geçsn bi ahmet vardı onuda 4-5 turda geçebildim ahmetle o 4 tur sırasında bi kaç kişi geçtik ahmet ten ayrıldıktan sonrada bikaç kişi geçtim
seatclubworld
Yapicazzz kacma biyerebu sıralama uzar gider bence bunun rovanşı olmalı
Yapicazzz kacma biyere
Sent from my iPhone using Tapatalk
oooo en sevdıgım teke tek gurupta kapısırım teke tek te hepsı benım işim ahahahahahistersen teke tek kapışalım hodri meydan