2010 Aralık ayında alınmış araç. 2 yıllık garantisi bu ay sonunda bitiyor işte. Hatta uzatmak istedim, belirli bir tarih vermişlerdi o tarihe kadar yapabilirsiniz bu işlemi diye ama aracı alırken söyledikleri tarihte gitmeme rağmen 4 ay önce bu şansımın geçtiğini söylediler. Bu konuda da ayrı bi sinir oldum zaten. Sonra 30.000'de gel dediler 25.000'de servis ışığı yanınca dedim bu adamlar herşeyi böyle sallamasyon mu yapıyor acaba. Hep mi yanlış bilgi verilir müşteriye. 15.000'de gittiğinde de saçma sapan işlemler yapmışlardı gereksiz gereksiz masraf çıkarttılar. O yüzden kaç gün kalmış garantinin bitmesine şurda, alırım yağımı, parçalarımı gider kendi seat özel servisimde yaptırırım en azından maksimum 1 saate hazır olur aracım ve o kadar para vermem. Hemde başında dururum aracın. 4 saatte ne bakımı yapıyorlar araca anlamadım. Müşteriye belli bir saat verirsin o saatte gelir yaparsın işlemleri biter taş çatlasın 1 saate. Diğer araçlarımın hepsinin bakımlarını kendim yaptırdım ama bu ilk DSG aracım o yüzden yardımlarınız önemli. Bu arada 10.000km de azmış
Seat alırken demişlerdi servisi ve yedek parçası kazıktır diye ama bu kadar da beklemiyordum açıkçası
Şimdi konuştum servisle 375TL masraf çıkartıldı.