Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

23 Nisan!

Hepimizin içindeki çocuğun bir ömür yaşaması dileğiyle bayramımız kutlu olsun

23nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun Nice 23nisanlara.....

Bugün 23 Nisan
Neşe Doluyor İnsan...
Tüm Türk Milletinin Bayramı Kutlu Olsun...

Babaların çocuklarına istediklerini alamadığı...
Bebelerin sütünün olmadığı...
Egemenliğin "hâlâ ve hâlâ milletin" olamadığı...
23 Nisan "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" Kutlu Olsun
Can Dündar

ATA'ya Mektup ' Sevgili Atam '
Sevgili Atam, Bu gün canım çok sıkıldı, içimden size mektup yazmak geldi. Canım Atam! bugn 23 Nisan. Niçin bana bunu hatırlatıyorsun ? diye soracak olursanız siz bunu daha iyi bilirsiniz ama ben yine de söyleyeyim: ben çocuğum da ondan. Bu bayramı si...z bana ve diğer çocuklara hediye ettiğiniz için heyecanımı sizinle paylaşmak istedim.Keşke sizi görebilseydim o zaman size bu bayram için çok çok teşekkür ederdim ama sizi görmem mümkün değil,bunu biliyorum, hayatın kanunu bu ne yapalım. Sizi göremesem de siz benim kalbimin bir parçasısınız. Atam siz yokken neler oldu biliyor musunuz ?: ablamın bacağı kırıldı ve ben buna çok üzüldüm. Atam, size soracak o kadar çok soru var ki aklımda. Nereden başlasam bilemiyorum; Gününüz cennette güzel geçiyor mu ? Nasılsınız ? iyi misiniz ? sizi gerçekten çok görmek isterdim. Siz nasıl bu kadar cesur olabildiniz ? Niçin hiç dinlenmeden çalışıp sağlığınıza önem vermediniz ? Niçin ? niçin ? Siz çok iyi bir insansınız. Sizin kadar iyi bir insan çıkmaz bu ülkeden. Size bunu bin kere söylesem de az gelir. Atam, siz bir ışıksınız. Ben de sizin ışığınızı izleyeceğime, vatanıma sağdık bir vatandaş olacağıma söz veriyorum. Vatanı biz yönetebiliriz. Siz bize bunca iyilik yaptıktan sonra biz de size bu iyiliği yapacağız. Huzur içinde yat ! Türkiye çok şanslı bir ülke çünkü 23 Nisan çocuk bayramı sadece burada kutlanıyor ve bütün yabancı çocuklar bu bayramda Türkiye’ye geliyor. Eğer siz olmasaydınız biz ne yapardık ? Ülkemiz çok kötü durumda olurdu. Size minnettarım çünkü ülkemizi siz kurtardınız. Fesi ve şalvarı, padişahlığı siz kaldırdınız. Fabrikalar kurdunuz, Arap harflerini kaldırıp okuma yazma öğrenmeyi kolaylaştırdınız. Siz olmasaydınız fes ve şalvar giyecek, fakir bir ülkenin okuma yazma bilmeyen insanları olacaktık. Canım Atam! Size mektup yazmak çok hoşuma gitti. Ama artık bu mektubu bitirme zamanım geldi. Inşallah mektubumu beğenmişsinizdir.
Saygılarımla Hasan kalkan ( Van )

Geri
Üst Alt