Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

21.03.2010 sapanca foto

10 numara kardeşim çok güzel çekmişsin ellerine sağlık başka kalmadı sanırım...

İşte SCW İŞTE ORGANİZASYON...

ellerıne saglık bu resımlerı cekerken canınız cıktı yahu:)

Garibim Melihin anası ağladı resmen:) Bi de cemaate derdimizi anlatabilseydik:) Özellikle Furkan sadece kendi resmi çıksın diye dibimizden ayrılmadı:p Camdan da Melih bana bağırıyor yavaş git, biraz bas, solun boşsa sola geç, öne geç:)

güleçim artık foto işini bırakırsın herhalde bu kadar foto eklemeden sonra bi sonraki org.'da.. :D :D

Eyvallah Ogüncüm.

YCO, ankaray arabayla gelicem karar verdim :D

Garibim Melihin anası ağladı resmen:) Bi de cemaate derdimizi anlatabilseydik:) Özellikle Furkan sadece kendi resmi çıksın diye dibimizden ayrılmadı:p Camdan da Melih bana bağırıyor yavaş git, biraz bas, solun boşsa sola geç, öne geç:)

he valla ya tm guzel bi koordinsyon yapamadık yolda. herkesin numarası yoktu bende. telsiz olsaymış 3-5 tane iyi olcaktı.

natan sen de iyiydin valla zapt etmeğiiz serit kalmadı olum otobanda :D

10p6dc0.jpg

330y3k7.jpg

2yozecx.jpg

260d85k.jpg

fwotax.jpg

2hi8kue.jpg

s42h4x.jpg

11l75mv.jpg

dxz7sm.jpg

34rc040.jpg

20uo6e1.jpg

1zzm9hs.jpg

200d7ih.jpg

ic8f4o.jpg

qsl1qr.jpg

2qvt4s4.jpg

1fdysm.jpg

2vaio2u.jpg

14weia1.jpg

Eyvallah Ogüncüm.

YCO, ankaray arabayla gelicem karar verdim :D

he valla ya tm guzel bi koordinsyon yapamadık yolda. herkesin numarası yoktu bende. telsiz olsaymış 3-5 tane iyi olcaktı.

natan sen de iyiydin valla zapt etmeğiiz serit kalmadı olum otobanda :D

Bir ara Eryadayken Yiğit soylemişti telsiz lazım diye. Gerçekten de haklı diye düşünüyorum. Ama bildiğin Ankara otobanında bir ara sol şeridi kapattım senin uğruna. Sağa geçtikten sonra soldan konvoy geçti:)

Geri
Üst Alt