Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

21.03.10 Club Lale Otel Sapanca Mangal Organizasyonu / Detaylı Bilgi ve Aktiviteler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
otelde bisiklet için ayrı bir güzergah varmıdır patron? ufaklığınkini de alıp gelecez baba kız biraz keyif yapalım. parkur yoksa yük almaya hiç gerek yok.

Faruk abim otelin kendi alanı yok ama otelin çevresinde genelde pek araba olmaz..velakin alan dersen de dediğim gibi yok..bisiklete binebilir ama keyifle..

heee demekki ufaklığın bisiklete binme lüxü olmayacak. o zaman topluluktan kopmayalım yük almayalım.

arkadaşlar karabük bölgesinden Zafer ve Zehra Nur AYKAN çifti olarak son hamle değişikliği ile sapancaya katılabiliyoruz. Listeye eklenebiliyormuyuz. eklenirsek aranıza katılacağız. L.C.V

arkadaşlar karabük bölgesinden Zafer ve Zehra Nur AYKAN çifti olarak son hamle değişikliği ile sapancaya katılabiliyoruz. Listeye eklenebiliyormuyuz. eklenirsek aranıza katılacağız. L.C.V

elbette zafer ne demek herzaman

Ne demek zafer abi basimiZin ustunde yerin var suan cepten giriyorum aksama listeye ekleyecegim.

arkadaşlar yarın keyifli bir gün olması hepimizin dileği bunun için yollarda kesinlikle birbirimizi geçmek veya buna benzer hareketler ASLA olmayacak konvoy başında olan araç kesinlikle geçilmeyecek her yerde olduğu gibi sapanca organizasyonu SCW'ye yakışır şekilde tüm aile eğlenelim bu güzel günün zevkini çıkartalım...Hepimize hayırlı yolculuklar

arkadaşlar yarın keyifli bir gün olması hepimizin dileği bunun için yollarda kesinlikle birbirimizi geçmek veya buna benzer hareketler ASLA olmayacak konvoy başında olan araç kesinlikle geçilmeyecek her yerde olduğu gibi sapanca organizasyonu SCW'ye yakışır şekilde tüm aile eğlenelim bu güzel günün zevkini çıkartalım...Hepimize hayırlı yolculuklar

amin :D

abicim fotograftan sorumlu kişi olaraki benim bulundugum araba herkesi sollama yetkisine sahip di mi :D

elbette zafer ne demek herzaman

teşekkür ederim nazik kabülünüz için yarın görüşmek dileğiyle....

---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 19:01 ----------

Ne demek zafer abi basimiZin ustunde yerin var suan cepten giriyorum aksama listeye ekleyecegim.

teşekkür ederim serbay. yarın hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle. . . bugün seatımı parlattım. . .:)))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt