Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2021 Leon FR Manuel - Smart Ambiyans Aydınlatma Açtırma

Cagatay.

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Şub 2016
Mesajlar
8
Yaş
26
Merhaba, forumda aradım ancak buna benzer bir soru veya cevap bulamadım. Aynı konuyu tekrarladıysam affola.
Başlıkta da geçen 2021 model Seat Leon FR 1.5 Manuel araçlarda, o zamanın vergi dilimine girmemek adıma birçok ek özellik iptal edilmiş, dolu dediğimiz araçlar boş olarak gelmiş.

Benim sorum ise birçok özellik gibi kapalı olarak geldiği söylenen ve kapı içlerinden orta göğüs kısma kadar giden led şerit aydınlatmaların bir gizli özellik gibi açılıp açılamayacağı.

İnternette gördüğüm bir yorumda, servisten aldıkları bilgiye göre bu led şeritlerin araçta mevcut olduğu ancak trafosu araca takılmadığından dolayı aktif olmadığından bahsedilmiş.

Konuyla ilgili bilgisi, tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu bahsettiğim led şeritleri aktive etmenin bir yolu var mıdır?
 
Geri
Üst Alt