2019 Leon Bagaj Amortisörü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jamiryo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jamiryo

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. 2019 1.6 TDİ Xcellence sahibiyim. Bagaj amortisörü düzgün çalışmıyor, en yukarıya kadar elimle ben ittiriyorum. Henüz 5 yaşındaki araçta bana garip geldi. Yenisi çok pahalı bir şey değil 300-600 bandında değişiyor ancak 5 yaşındaki orijinal parçayı değiştirmek istemiyorum, acaba bir ayarı vs. var mıdır? Belki ben bilmiyorum diye sizlere danışmak istedim. Herkese iyi sürüşler dilerim.

Aynı durum 2021 ibiza aracımda da geçerli, ufacık bagaj kapağını kaldıramıyor. 2013 toledonun devasa bagajı parmak ittirmesiyle yukarı kadar gidiyor hala 😅

Ai
Arkadaşlar herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. 2019 1.6 TDİ Xcellence sahibiyim. Bagaj amortisörü düzgün çalışmıyor, en yukarıya kadar elimle ben ittiriyorum. Henüz 5 yaşındaki araçta bana garip geldi. Yenisi çok pahalı bir şey değil 300-600 bandında değişiyor ancak 5 yaşındaki orijinal parçayı değiştirmek istemiyorum, acaba bir ayarı vs. var mıdır? Belki ben bilmiyorum diye sizlere danışmak istedim. Herkese iyi sürüşler dilerim.
Aileye hoşgeldin, Kazasız belasız sürüşler..

Amortisör kısımları WD40 Sıkarak hafifden ıslak bırakıp, el ile bir kaç kere açıp kapatır iseniz sorun çözülebilir 🙂

39,106Konu
763,801Mesajlar
21,839Kullanıcılar
BackupSon üye
Geri
Üst Alt