Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2018 YENİ İBİZA ARAÇ FİYATI SİZCE NE OLUR

Doğuş zam yapmış yine. Ecotsi Manuel Style 75700 TL. 75 hp Style üst vergi dilimine girerek 73000 TL olmuş. Ayrıca 1.6 Tdi 96000 TL den satışta
652d61c615810113704a6735c4e266cb.jpg

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Dizeline 96 bin verilir mi arkadas yahu? Aradaki 21 bin fark ile omur boyu yakit alinir. Sanki dizelin litresi 20 kurus
:cool:

firmalar dizel satmak istemiyor olmalı mantıksız fiyat farkları istiyorlar

Yeni dönemde dizele yer yok bütün araç üreticisi firmalar hibrit ve benzin yada komple elektrik üretimine geçiyor sadece türkiyede dizel araçlar tutuluyor oda gittiği mesafe nedeniyle yakıt fiyatında fark fazla yok

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
bu fiyatlara bu araç alınmaz arkadaşlar,kimse kusura bakmasın..

bu fiyatlara bu araç alınmaz arkadaşlar,kimse kusura bakmasın..

Alıyorlar. Zaten ben gibi devlet memurlarına haram oldu sıfır araba. Asgeri ücretli çalışan arkadaşlar da bu şekilde... Kısacası sabit gelirli için 2. el hatta 5. el 6. el araba almak en güzeli... Bize bunu layık görüyorlar demektir bu...
Oysa ki 2012 de düldülü 28.100 liraya sıfır almıştım :)
Ne güzel günlermiş kıymetini bilememişim. 2013 de 1.4 leon fr 48 liraydı. Fırsatı kaçırmışım... En büyük pişmanlıklarımdan :D 1.2 leon da 43 dü sanırım...

Alıyorlar. Zaten ben gibi devlet memurlarına haram oldu sıfır araba. Asgeri ücretli çalışan arkadaşlar da bu şekilde... Kısacası sabit gelirli için 2. el hatta 5. el 6. el araba almak en güzeli... Bize bunu layık görüyorlar demektir bu...
Oysa ki 2012 de düldülü 28.100 liraya sıfır almıştım :)
Ne güzel günlermiş kıymetini bilememişim. 2013 de 1.4 leon fr 48 liraydı. Fırsatı kaçırmışım... En büyük pişmanlıklarımdan :D 1.2 leon da 43 dü sanırım...
nasip,inşAllah daha güzelleri nasip olur sanada:) umarım araç fiyatları da düşer bir an önce..Gerçekten çok astronomik rakamlar bu araçlar için..3 -4 yıl önce D sınıfı araç alınırdı bu fiyata...

Geri
Üst Alt