Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2017 Fr 125 Beygir

hocam bende 2017 1.0 115 bg leon var. arabamla düz yolda otobanda 215 civarına çıktım ki sizin arabanızın 1.4 fr olduğunu düşünürsek 220 rahat yapıcağını düşünüyorum 2000 km araçta yapılabilmesi gereken bi hız.bi sorun olabilir mi acaba ama yine 2000 km felan daha bekleyin derim

hocam bende 2017 1.0 115 bg leon var. arabamla düz yolda otobanda 215 civarına çıktım ki sizin arabanızın 1.4 fr olduğunu düşünürsek 220 rahat yapıcağını düşünüyorum 2000 km araçta yapılabilmesi gereken bi hız.bi sorun olabilir mi acaba ama yine 2000 km felan daha bekleyin derim
Fr değil ustam. 2017 115bg dsg idi yazılımla 145bg 320tork oldu. Hala tık yok. 197'ye şıp diye çıkıyor sonra orada kalıyor.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Arkadaşlar bugün yeni aldığım aracımı deneyeyim dedim.Uzun yolda Normal modda baya bi bastım en fazla 170 görebildim bu normal mi?Araç henüz 890 km'de bunun etkisi olabilirmi rodaj süresi vs bakımından?Ben açıkçası 200 felan diyodum ancak şok oldum.Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Rodaj süresine gelecek olursak, rodaj artık çok dikkat edilmesi gereken bir husus değil. Yani tabii ki aracı hemen draglara sokmak ya da sürekli yüklenmek iyi değil. Ancak bu söylediklerim motoru açılmış araç için de zararlı. 1000 km kadar araca kademeli olarak yüklenin. Yani araç yavaş yavaş tırmansın hıza. dipgaz yapmayın. Sorunuza gelecek olursak, araçta kesici var. Bende de yazılım öncesinde kesici vardı. Yazılımla açtılar. Ben de 170 den sonrasını göremiyordum.

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Rodaj süresine gelecek olursak, rodaj artık çok dikkat edilmesi gereken bir husus değil. Yani tabii ki aracı hemen draglara sokmak ya da sürekli yüklenmek iyi değil. Ancak bu söylediklerim motoru açılmış araç için de zararlı. 1000 km kadar araca kademeli olarak yüklenin. Yani araç yavaş yavaş tırmansın hıza. dipgaz yapmayın. Sorunuza gelecek olursak, araçta kesici var. Bende de yazılım öncesinde kesici vardı. Yazılımla açtılar. Ben de 170 den sonrasını göremiyordum.
Tesekkür ederim cevabınız için.Yazılım atılınca araç garantiden çıkmış olmuyormu acaba ?

Merhaba oncelikle araciniz hayirli olsun.bence yanlis yapmissiniz. Rodaj suresi yoktur derler ama ben sahsi fikrim katilmiyorum. B3nzinli aracta ilk 1000 km azami hizin 3/2 si asilmaz.
Cok yakin arkadasimda 1.2 tsi dsg 110 luk leon var 2016 ben bizzat otoyolda 206 kmy gordum. Acele edup araci zorlama aeacin 200 km ustune rahat cikan bir arac acele etme

Benim 1.4 manuel fr sport modda titresim yapip yapmadigini denemek icin 950kmdeyken rahatca 180km hiza ciktim 5.viteste. Hatta titresim yapti ve janttaki camurdan oldugunu anladik servise gidip ustayla tekrar 170 lere ciktigimizda. Ustaya sordum rodaj isini 5000km civarinda arabanin performansi zirveye ulasir onun haricinde cok da zorlamasan yeterli demisti bana. Sizce ne kadar dogru ne kadar yanlis pek bu bilgi?

Geri
Üst Alt