Semih BİLGE
Kayıtlı Üye
ühhh, fiyatlar gittikçe uçuyır arkadaş, yani Murat'ın dediği doğru bu paralara daha mantıklı seçenekler mevcut.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
an itibari ile benim sıfır araç alma planlarım suya düşmüştür!!!
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lüks markalar artık otomatik şanzıman çıkarıyorlar. Kullanmak isteyenler için f1 yada vitesten kontrollü manuel seçenekleri mevcut. VW de bunu uygulamaya başlıyor.Sadece DSG var burda ??? Ben Vw grubunun bu olayını anlamıyorum yani şimdi dsg ciler kızabilir sakın yanlış anlamayın ama gavur tuner camiasının bir lafı var "gas clutch shift repeat" yani ben manuel istiyorum, benim naçizane düşüncem performans odaklı bir yaklaşımla alınıyorsa bir araç o araç manuel kullanılır (tabiki zevk meselesi yanlız biraz hesap kitap yapılırsa matematikte bunu söyler yanılıyorsam düzeltin) Ama bakıyorsunuz Vw de böyle birşey yok, Manuel yerine DSG ler gelior artık..FR da damı bu böle olucak ?? Allahtan ben aldım..Ve son not şu BMW olayına şiddetle katılıyorum hoş BMW F20 den manuel bulamadığım için vazgeçmiştim oda ayrı bi konu : )))
Buna hem katılıyorum hem de katılmiyorum.125'lik fr'a 86 bin ₺ vereceğime, 2013-2014 a3 alırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi