Atecateam
Kayıtlı Üye
Tümden hırkalı olmak lazım demekkiSakalımızda var anlamadım ki
Kemerini tak, yoluna bak...
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Tümden hırkalı olmak lazım demekkiSakalımızda var anlamadım ki
Bunalıma soktun beni. Takmıyorum kemer memer. Yola değil telefona bakacağım.Tümden hırkalı olmak lazım demekki
Tümden hırkalı olmak lazım demekki
Arabaya 200km önce seni dinleyip Mobil 1ESP Formula 5w30 koydum. Arabanın 20-30Bg silindi gitti. Üstelik Motula göre sesi yarı yarıya arttı. 1. 2. Bazen 3. Viteste patiye düşen araba patisiz kalkış yapıyor...Tümden hırkalı olmak lazım demekki
Arabaya 200km önce seni dinleyip Mobil 1ESP Formula 5w30 koydum. Arabanın 20-30Bg silindi gitti. Üstelik Motula göre sesi yarı yarıya arttı. 1. 2. Bazen 3. Viteste patiye düşen araba patisiz kalkış yapıyor...
"Kemerini çıkar, telefonuna bak!"
Yazılan? İdrak?Sanırım ben mobil 1 ESP Koy demedim yazdığım tavsiyeyi dikkatli okursan daha iyi olur bence kemer de takma telefonuna da bakma sen direk yazılanı idirak etmeyi öğren
Arabaya 200km önce seni dinleyip Mobil 1ESP Formula 5w30 koydum. Arabanın 20-30Bg silindi gitti. Üstelik Motula göre sesi yarı yarıya arttı. 1. 2. Bazen 3. Viteste patiye düşen araba patisiz kalkış yapıyor...
"Kemerini çıkar, telefonuna bak!"
Mobil yakıt tüketimini düşürdü.Ben öneride bulundum hatta şuan bile öneride bulunuyorum
Sen sürekli gazladığın için motül iyi hissettirdi yada sana öyle geldi performans kullanımı için değil normal kullanım ve aracın daha iyi olması için mobil benim tavsiyemdir hatta sıfır aracıma bile mobil aldım 0w30 hafta sonu değiştireceğim bir aksilik olmaz ise
Bu arada benim obd cihazı bozuldu. Replikaydı sanırım o yüzden erkenden bozuldu. Cihaz ışığı yanıyor fakat verileri okumuyor.Ben öneride bulundum hatta şuan bile öneride bulunuyorum
Sen sürekli gazladığın için motül iyi hissettirdi yada sana öyle geldi performans kullanımı için değil normal kullanım ve aracın daha iyi olması için mobil benim tavsiyemdir hatta sıfır aracıma bile mobil aldım 0w30 hafta sonu değiştireceğim bir aksilik olmaz ise