pilli
Kayıtlı Üye
1-2015 fr 125 lık bendede var artvin yollarında kullanıyorum süspansiyonla alakalı dediğniz gibi bir ses duymadım hiç vaktiniz var ise bi serviste beraber test sürüşüne çıkın aracınızla hatta ordakı araclada cıkın farkı görün derim..var ise sorun ilerlemeden yeniletin derim..2016 model leon fr 125 bg aracımı geçen hafta teslim aldım. Araçtan çok memnun kaldım, yakıt çekiş kalite çok güzel yalnız bir kaç sorum olacak. Aracımın jantları 17 inç fakat bozuk yollarda aşırı derecede sarsıntı hissediyorum. Bir çukurdan geçerken sanki araba kaldırımdan yere düşermişçesine tepki veriyor. buna alışmalı mıyım yoksa zamanla süspansiyonların alışmasıyla geçer mi? 2nci sorum sürüş profillerinde sport mod ve eco mod arasında pek bir fark göremedim bu sizde de aynı mı ? 3ncü sorum ise kolçak ileri geri çekildiğinde kilitlenmiyor en öne çekiyorum az bir baskıda arkaya kayıp gidiyor bu normal mi?
2-sport modda yakıt tuketımı6-7 lt artıyor benım aracımda ve gözle görülür şekilde farklılık yaşıyorum.aracınızda gizli özellik actırdıysanız laptimeri aktif ediniz ve 0-100km arası hızlanmayı deneyin derim
3-kolçak da dediğiniz olaylar olmuyor sadece acıp kapamada takılı kalıyor oda gayet dogru olan bır sıstem onuda gösterin derim..
4- verdiğim cevaplar sizi üzmesin araçlar herzmn şans işidir umarım bu hatalar yoktur var isede düzeltilir serviste.. kib