Lazov
Kayıtlı Üye
Üstad spoyler nereden -nekadara aldın? Bende benim arabaya almak istiyorum.Egzozu kendim yaptım kayseride egzozcuyum spoyler aldim bugün de
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Üstad spoyler nereden -nekadara aldın? Bende benim arabaya almak istiyorum.Egzozu kendim yaptım kayseride egzozcuyum spoyler aldim bugün de
Difüzör taktır, egzoz başlarını büyüt, arkaya şerit yap, Alaattin ustaya selam söyleSizce olmuşmuu
Hangi ildesin kardeşim Kayseriyse yardımcı oluruz tanıdık aksesuarcı çokÜstad spoyler nereden -nekadara aldın? Bende benim arabaya almak istiyorum.
Üstad Ankaradayim ben. Buralara gönderirler mi? Takması zor mu spoylerı?Hangi ildesin kardeşim Kayseriyse yardımcı oluruz tanıdık aksesuarcı çok
Olur tabi ama göndermek yerine ordan alsan daha uyguna gelmez mi ama eğer istersen senin için burdan boyalı fiyatı alırımÜstad Ankaradayim ben. Buralara gönderirler mi? Takması zor mu spoylerı?
Nette 200 liraya görüyodum. Fiyat yaklaşik olur heralde hocam. Yormayım seni bu ay yada bir sonraki ay alırım nasipse bakalım. İlgin için teşekkürler. Saygılar.Olur tabi ama göndermek yerine ordan alsan daha uyguna gelmez mi ama eğer istersen senin için burdan boyalı fiyatı alırım
Eyvallah üstad. Bi zararım değil kârım olur tabi.Yormak ne kelime dostum ayıp ediyorsun almadan önce bir mesaj at ben soruyum ona göre karar verirsin olmaz mı? Ne zararın olacak
Bu mesaj LG-D802 cihazımdan SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
AleykümselamDifüzör taktır, egzoz başlarını büyüt, arkaya şerit yap, Alaattin ustaya selam söyle