Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
olsun da bizim de reference leonumuz olsun
gardaş takma, boş dediğin arabada da bir sürü özellik var. ALLAH kaza bela vermesin, ağız tadı ile sürmeyi nasip etsin, önemli olan o. aradaki 5 bin lira ile de bolca gezer tozarsin...
Bende de refenrance var önceleri ben de epey üzüldüm ilk aldığımda hayal kırıklığına uğradım ve ben satın alırken aracı görmedim zamdan bi gün önce almaya çalıştığım için görmeden aldım. İçini görünce kahroldum kapılar kromsuz torpido ve en beteri deri olmayan direksiyon kılıfı hatta daha da kötüsü vites topuzu ama sonra şöyle düşündüm bu herifler bi şekilde bi üst paketi de satmak zorunda ve arada 5000 ₺ fark var. Güvenlik ve dış donanım sürüş standart yapmışlarsa bişeyden fark yaratmal zorunda style paket bu fark da iç döşemeler ve opsiyonel paketlere kalıyo bu durumda ve bu bence kötü değil. Güvenlik ve dış donanım bana göre öncelikli. Performastan memnunum. Yakıttan pek değilim en azından sandığım gibi değil daha 15bin bakıma girmediğimden belki de. Silecekleri değiştirecem çok ses yapıyo ve silmiyo düzgün. Bu arada led far sonradan eklenmiyo reference lara. Ben de direksiyon vites ve led far alırdım imkanı olsa bit de jant tabi. Deri döşeme kapı ve koltuklarla ve filmle ve ses sistemiyle de bu iş biterdi. Ama bunlar 8000₺ falan tutuyo. Değer mi bence deymez sat fr al bence aracın gayet iyi. Ben en azından alıştım artık kendi leonuma. Nankörlük de etmiyim araç çok çok iyi. Çok uzattım tekrar hayırlı olsun güle güle kullan...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorumuna tamamen katılıyorum. Ben de ilk gün izlenimimi anlatırken hayal kırıklıklarımdan bahsettim ama şuan arabam 500km yi gördü ve ilk gün ki hayal kırıklıklarımdan eser kalmadı.
Araba gerçekten çok çok iyi. Görenler çok beğeniyor. Start stop'u herkes şaşkınlıkla karşılıyor. Ayrıca yokuş kalkış sisteminin varlığından da haberdar değildim, dik bir yokuşta bana güzel bir sürpriz yaptı. Far aç/kapa yerinin altında ki minik gözün üzerinde airbag yazısı gördüm. Dizde de airbag var sanırım haksız mıyım?
Ses de ilk başta yetersiz gelmişti ama arkadaşların arabalarına baktım, bizim ki 2 hoparlör ile bile çok daha üstün. Bas çok temiz geliyor, tizler de boyundan büyük işler çıkarıyor.
Yakıt konusunda benim de beklentimi henüz karşılamadı ama tüketim gün be gün düşüyor. İlk 10 gün 9-10 litre yaktım. Şuan hızla düşüyor. Günün sonunda 1. sayfa ortalamasına (o günün ortalaması sanırım) baktığımda, dün kontağı 6,6 litre de kapattım. Toplam da 500km ortalamam 8,3lt/100km.Tamamı şehir içi ve yoğun trafik mevcut. Bu değer 9,5 litrelerden düştü, hedefim ise toplam ortalamayı 7 litrenin altında görebilmek.
Teşekkür ederim, sizin aracınızda hayırlı uğurlu olsun.