Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kardeşim benim leonum bende tam 4.5 yıldır bende halen ilk günkü gibi biniyorum ve de seviyorum...hem de taş gibi...arıza vermiyor...uzun yola da çok çıktım... ön koltuklarını hiçbir araçta bulamazsın...artvinden bursaya gittim 1400 km geri döndüm,artvinden marmarise gittim döndüm yine süper...uçaktan daha konforlu idda ediyorum...pişman olma şansınız yok....içiniz rahat olsun ama bence yeni kasayı bekleyin eğer aracınız varsa tabi...hocam ben sanırım en kötü durumu hesapladığım için zorlanıyorum,
birde bu araba forumda ki konularda geçtiği kadar uzun kmleri keyifli mi?
(uzun yol yapmadım leonla )
birazda titizlik var genlerde 2. elde boya dediklerinde irkiliyorum
araba acil değil aslında 5 dakikalık mesafede iş yerim, ancak ayda bir kez antalya merkeze git gel yapmak istiyorum ki yaklaşık 300 km
kendime ait ilk aracım olacak hata yapmaktan da çekiniyorum (satış temsilcileri nefret ediyor sanırım benden bıktırdım )
1.04 oran söylediler 24 aya, arkadaşım jetta 1.2 tsi 0,89 0,90 gibi oranlarla benim 2 katım bir parayı 36 ay vadeyle aldı