kirlisakal
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Günaydın,bendeki bass ince kabinli,fazla yer kaplamıyor bana göre,zaten iç mekan fazla geniş olmadığı için bass ayarı en kısıkta gayet yeterli geliyor,en yüksekte berbat bi uğultu oluyorBende bas koyulmada Silim yeter diye tahmin ediyorum çünkü güçlü bas fazla kuvvetli olur diyorum bide yer kaplamasını bile istemiyorum o Yüzden bas için acele etmiyorum ya bakalım
iPhone 5S 8.3 Beta 2 Hey SİRİ
Kardeşim ilgin için teşekkür ederim. Bende burda (İzmirde) MBU var yetkili servis oraya sordum işçilik dahil 350 civarıdedi.Herkes kafasına göre fiyat veriyor anlayacağın
normal demiş gene sanki...orjınal parça fiyatları aynıdır nere gitsen değişmez.cunku hepsi doğuş otodan sipariş edilir her servis doğuş otoya bağlıdır.önemli olan işciliğin bedelidir iskonto vs.malzemeleri alıp özel servisde ya da teypcide bağlar dicem onlarda işcilik isteyecek. arabaya birşeyler yapılsın dıyen illa bunlara katlanmalı derim.hayırlısı olsunKardeşim ilgin için teşekkür ederim. Bende burda (İzmirde) MBU var yetkili servis oraya sordum işçilik dahil 350 civarıdedi.Herkes kafasına göre fiyat veriyor anlayacağın
normal demiş gene sanki...orjınal parça fiyatları aynıdır nere gitsen değişmez.cunku hepsi doğuş otodan sipariş edilir her servis doğuş otoya bağlıdır.önemli olan işciliğin bedelidir iskonto vs.malzemeleri alıp özel servisde ya da teypcide bağlar dicem onlarda işcilik isteyecek. arabaya birşeyler yapılsın dıyen illa bunlara katlanmalı derim.hayırlısı olsun
pardon hoporler kapağıhttp://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otaytjblcs6&categoryId=26090
Bunlardan alıp arkadaşa taktırayım diyorum. Fakat bir kaç kafama takılan birşey var. Kapak dediğiniz şey nasıl birşey.. Onu tam anlamadım...