murat kardeşim hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun. umarım işler düzelir ama yekta abinin dediği para akışı konusunda benim çalıştığım transport firmasında da sorunlar var ve maalesef bu cumadan sonra işsiz kalmış bulunuyorum.
başındaki durumun ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. arabanla vedalaşmak daha da zor onuda çok iyi biliyorum. bundan 7 ay önce aynı durum kardeşimin de başına geldi çok severek aldığımız 2011 model fiat punto evo dan vazgeçmek zorunda kaldı. 1 ay sinirden kendini yiyip bitirdi. allahımdan dileğim başınızdaki durumdan biran evvel kurtulursunuz da aracınızla vedalaşmak zorunda kalmazsınız.
Allah herkesin işini rasgetirsin inşallah, Allah yardımcısı olsun herkesin, bu arada benim aracımda ilan sitesinde 2012 1.2 TSI beyaz sunrooflu belki hatırlar Murat kardeş yazışmıştık,eğer aracım satılırsa, aracına talibim demiştim, sırf aracın için satıyorum aracımı aracın olurda satılırsa bende ilanı kaldıracağım, ama şunuda sölim satma sebebini buradan öğrenince üzüldüm açıkçası, dediğim gibi aracım satılır ise aracına talibim seninde işin görülür, tabikide hayırlısı ne ise o olsun