GRKMSRGL
Kayıtlı Üye
görkem iyi de bu devirde benzinli arabaya binmek....... paha biçilemez hele ki kaç senedir dizele alıştıktan sonra ewt bende sana katılıyorum caddyen in caddye bin.. saçma ama gelde babaya anlat, bnm ibizayı bile kullandıramıyorum babama, geç kullan diyorum, yok diyor. çok engin oyuncak gibi geliyormuş. bide memnun olunca caddy den işte.. tabi şu da var ama yeni caddye de yok yok donanım olarak. adamlar bir tek park sensörü koymamışlar bnm dikkatimi çeken. cruise control, otomatik klima, esp, 12v soket, iç kaplamalar, daha sessiz motor, yakıtta da daha ekonomik şimdikine göre 0,5 lt / 100 km az yakıyormuş. tabi çok da önemli bir değer değil ama azmış işte sahibinden.dom da gördm bi tane beyaz 1.6 tdı 500 km de. 41,500 e bırakıyormuş. şimdi galericilerde sıfırı 43bin tl.
ben dikkat etmeden dalgınlıkla benzinli eklemişim ama cmax falan düşünüyorsa o paraya dizelide var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-c-max-sifir-full-arac-32309047/detay
bu arada bana hyundai tucson yada kia sorento yada sportage dersen ben ne kadar caddy hastası olsamda bu seçeneklere bir bakardım çünkü ikinci elde baya avantajlı arabalar bunlar temizleri bulunduktan sonra konfor bakımındanda donanım bakımından da caddy den ileri bence