SEATSC
Kayıtlı Üye
çünkü bi IBIZA SC 1.2 TSI 105 HP DSG'ye sahip değilim... çok beğeniyorum... kaan abi hmn anladı valla yüzümden
ama şunu söyliim benim aracım çok problemli yani biz bunu alırken problemli olacağını biliyoduk çünkü kazalı araç ama ona rağmen mükemmel araç seatlar... şimdi tertemiz bi honda jazz aldık ablama yemin ederim çarpışan oto gibi gelio bana yolda giderken korkuorum sürekli bişiler eksik gelio ama altea ya binince bi rahatlık çöküo resmen üzerime... hatta bi defasında didim yolunda izmir civarlarında uyumuştum direksiyonda (16 saat araç kullanınca normal ama dimi)
ey benim Ahmet KAYA dörtlüklerine benim gibi düşkün güzel kardeşim , Allah sana da kalbine göre en HAYIRLI anında daha da güzelini nasip etsin inşallah...Yollarımız daima açık olsun ibiza gelir leon gider vs burada 4 teker sayesinde farklı şehirlerden aynı heyecanlar çerçevesinde sohbet edebiliyoruz ya gerisi hava gazı gerçekten , iyi ki seat almışım diyordum ya asıl iyi ki asıl SEATCLUBWORLD'e üye olmuşum ve sizlerle tanışmışım diyorum ) araçla ilgili uyarı , yorum ve izlenimlerinizi paylaşmanızı da ayrıca rica ediyorum , iyi geceler olsun....