Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 model 1.3 cdti 37 bin lira

Eski kasa olunduğuna bakılmadan alındıysa mantıklı bence vergisi az yakıtı az...
Gitmiyorsa da ufak bir yazılımla 120 130 hp civarı rahat alınır torkuda 250ye çıkartıp kara tren modunda gezilir:)

araç için gayet iyi bir fiyat kalite ve özelliiklere gire iyi fiyat ekonomi üzerine kurulan bi motoruda performans acısından benzınlılerle kıyaslamak sacma

Şemun iyi güzel demişsinde 1.3 CDTI da hiç çekilmiyor. Aslında çekilmeme nedeni motor değil şanzumanı bu kadar kısa 1.ci vites görmedim ben..

alpcim dedimya onu alan devir cevirip gazlamaz zaten ekonomının ust duzey oldugu bı araç kullanım tarzı ve tepkilerde agir...

bende kullandım arac resmen çamur gibi geldi bana ama ekonomi için birebir

alpcim dedimya onu alan devir cevirip gazlamaz zaten ekonomının ust duzey oldugu bı araç kullanım tarzı ve tepkilerde agir...

bende kullandım arac resmen çamur gibi geldi bana ama ekonomi için birebir

Ekonomi için birebir burda hemfikiriz..

ancak diyelim şehir içinde bir araba solluyacan. 1 o kadar kısaki 2 ye taksan araç lag da kalıyor turbo spool yapmıyor olduğun yerde kalıyorsun. 1 de devam etsen çok yüksek devirde devam ediyorsun..:D:D

Ekonomi için birebir burda hemfikiriz..

ancak diyelim şehir içinde bir araba solluyacan. 1 o kadar kısaki 2 ye taksan araç lag da kalıyor turbo spool yapmıyor olduğun yerde kalıyorsun. 1 de devam etsen çok yüksek devirde devam ediyorsun..:D:D
porsche kullananlarda aynı seyleri bizim araclar ıcın dusunuyor ama:eek:key:

porsche kullananlarda aynı seyleri bizim araclar ıcın dusunuyor ama:eek:key:

İyide şemun bizim arabalarda çok çok az lag var. Yani şöyle diyim benim araba 1700 devirde spool etmeye başlıyor 2500 devir full boost görüyor. Sende K04 olduğundan birazcık daha yukardadır sadece. Ama 1.3 CDTI astra 1900rpmde spool etmeye başlıyor ve 4000rpmde kesiliyor zaten. Dizel dünyası böyle birşey :D:D

amacına hizmet ediyosa mantıklı elbette..
zaten Opel enterasan bi marka hala 3 nesil Astra satıyolar.. :D :D

amacına hizmet ediyosa mantıklı elbette..
zaten Opel enterasan bi marka hala 3 nesil Astra satıyolar.. :D :D

+1
Bizde de var bir vectra c kendi aracımdan daha bir insani canlı bakıyorum ona:D sebebide nazlı olmaları mırın kırın yapmaları değişik değişik tripleri var hiç hor kullanmaya gelmez höyt dedin mi yakar arızayı mal gibi düşünürsün niye yaktı acaba diye tetikte durursun en ufak bir uyarı gelir yol bilgisiyarında kalbin çarpar "lan gene ne var" dersin bakarsın silecek suyu bitmiş onu söylüyordur sevinirsin:) ... Çekemez herkez opeli ama çekende satamaz ben hala severek biniyorum mesela :) çok gereksiz entel dantel özellikleri vardır araç kumandasının pilinin azaldığını yol bilgisayarında görünce şaşırmıştım mesela:)

Bu arada da son kreasyonlarıyla son donemdeki en yakışıklı, kozmetik orta sınıf araçlar yapıyorlar bence...

Geri
Üst Alt