Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 İbiza Cupra Testing & 0-110 & Tanıtım videoları..

Daha cok var Kardeşim yaa subatın 3. yada 4. haftasında burda olucak.... gecmiyor zaman..

safa adam en gec 12 hafta dedı be hemen karamsarlık yapmayalım:)

ben dayanamaz yurt dışına gider arabamı kendim getirirdim :D

Aga o deilde aracı deli gibi inceledim didik didik ettim resimleri videoları hararet göstergesi yok acaba elektronik tablonun içindemi benzininki gibi bilen varmı?

yeni ibizalarda hararet gostergesı yok zatende cupra da nasıl yok anlamadım.belkı elektronik bilgi ekranında cıkıyodur.

Aga o deilde aracı deli gibi inceledim didik didik ettim resimleri videoları hararet göstergesi yok acaba elektronik tablonun içindemi benzininki gibi bilen varmı?

bildiğim kadarıyla ortadaki elektronik ekranda safa. eğer yoksada önemli değil benim eski arabamda da yoktu hararet göstergesi (C2 VTS). eğer fazla ısınırsa uyarır mutlaka.

Eger yoksa bole bi saçmalık hayatımda gormedim zaten turbo basınc ve yag basınc sıcaklık gostergelerinin olmaması baslı basına bir saçmalık...

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:21 ----------

yeni ibizalarda hararet gostergesı yok zatende cupra da nasıl yok anlamadım.belkı elektronik bilgi ekranında cıkıyodur.

Can eger gercekten yoksa cok saçmalık olur yani haricen taktırırım yag basınc vs gibi seyleri

Eger yoksa bole bi saçmalık hayatımda gormedim zaten turbo basınc ve yag basınc sıcaklık gostergelerinin olmaması baslı basına bir saçmalık...

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:21 ----------

Can eger gercekten yoksa cok saçmalık olur yani haricen taktırırım yag basınc vs gibi seyleri

bızım ıbızada yok alıştık artık olmamasına da ilk 5 on dakka basmazsın fazla olur bıter =) sonra basıncada bıraz rahat bırakırsın =)

bızım ıbızada yok alıştık artık olmamasına da ilk 5 on dakka basmazsın fazla olur bıter =) sonra basıncada bıraz rahat bırakırsın =)

Evt kardeşim gercekten cuprada da yokmus hararet gostergesi bugun mail itibari ile sordum ibizaların hiç birinde yokmu gercekten cok saçma olmuş...

Geri
Üst Alt