_AS_
Kayıtlı Üye
Atiker iyi bir sistem değil dedim sizde söylemişsiniz zaten ama bu garanti arıza çıkarır demek değil tabiEvet atiker iyi bir sistem değil... Ancak mayıstan beri araçta mevcut daha bir sıkıntısını görmedim... Araç çok uzun yolada gitti şehir içinede girdi hatta maltepe sahili kahvaltısına gelirken Serbayın peşine takılıcam diye biraz zorladımda (izmit batı çıkışından kadıköy çıkışı 33 dkka ) bi sıkıntı yaşamadım... Yakıta gelince sitede fotoğrafı mevcut sakin kullanımda 7 lt yi gördüm ortalama ise 8-8,5 lt arası(şehiriçi uzun yol yüklenme falan) defalarca denedim sakin kullanımda 180 krşu gördüm en fazlada 230 krşu görüyorum... Ayrıca benim aracım şu anda bakıma girmesi gerekiyor(90 bin bakımı triger buji falan) ona rağmen bu rakamlar...
Bu arada lpg yi 230 krştan hesapladım kaba taslak olarak keza 1.4 ü de aynı şekilde...
Tabiki bunun altna inilir sakin kullanımda veya uzun yolda ama 1.4ünde sakin kullanım veya uzun yolda 250 krş yakmıyacağı kesin Aradaki oran bakımından rakamları örnek gösterdim sadece ben