erkani
Forumdan Uzaklaştırıldı
sen önce cupra arka tamponunu al ondan sonra içeriye girersin yapmayaerkan abi banada kırmızı dikişli vites topuzuyla el freni alalım
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sen önce cupra arka tamponunu al ondan sonra içeriye girersin yapmayaerkan abi banada kırmızı dikişli vites topuzuyla el freni alalım
sen önce cupra arka tamponunu al ondan sonra içeriye girersin yapmaya
ben o araca o pedal setini takmam 5 para etmez ama zevk senin hee bana dersen aracı kullan ben o pedal setine ayak bile sürmemyok abi ya arkayı düşünmüyorum uzuuun bi süre bu ıvır zıvırları bi toparlıyım diyorum vites topuzu el freni falan pedal setini sipariş verdik zaten mümin abininkinden
ben o araca o pedal setini takmam 5 para etmez ama zevk senin hee bana dersen aracı kullan ben o pedal setine ayak bile sürmem
60 milyona o kadar
Biz orjinalciyiz oyle çakma ürünler araca takmayız aslanım
ben o araca o pedal setini takmam 5 para etmez ama zevk senin hee bana dersen aracı kullan ben o pedal setine ayak bile sürmem
Ulen yeme beni haciz memuru olan sensin iki ruşvete her ay cupra tampon takımı alırsın durziiisende para paket biz memur adamız
Sen hiç konuşma deli kadir sendeki parayla angaranın tüm köylerini alırsın ugraşmayın benim gibi garibanlaUhuuuu iddia ya gell abi keske hepimiz senin gibi zengin olsak
Ulen yeme beni haciz memuru olan sensin iki ruşvete her ay cupra tampon takımı alırsın durziii
paralar havada uçuşuyor hayırdır