Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
arkadaslar sorunu cozememis dosemeci. Diregin ic kisminda, kapali saclar icinde kalan bi yerde punta atmis oldugunu dusunuyorlar, gorememis ve ulasamamislar. Bir sey yapamadan geri takmislar. Cok canimi skti bu durum..
benimde canım sıkıldı şimdi ama er veya geç ben benim arabadaki sesi bulacam iş inada bindi :kizgin:
nerden ses gelmiyoki yaa:kizgin: arka kapılar kasıyo menteşelerden ses gelio, arka sol direğin içinden birsürü tıkırtı gelio, bagajdan yine çözemediğim bi ses gelio, ön sol kapı hoparlör bass wurunca içerden titremeler garip sesler gelio.. gelio da gelio yani
bulunca haber veririm selim. bu arada şimdiden yolun açık olsun kazasız belasız inşallah key:
Arkadaşlar aynı sorun bendede vardı sanki sağ direğin içinden geliyordu ses çözümü gayet basit marketlerde satılan yağlayıcı spreylerden edinin ve ses hangi taraftan geliyorsa (benim sağ arka taraftan geliyordu) tekerlek amortisörünün üst saca bağlantı noktasında takoz göreceksiniz güzelcene yağlayın işlem tamam ses kesilecek..(kabaca tarif etmem gerekirse kafamızı davlumbazın içine sokup yukarı bakıyoruz takoz orada bize el sallıyor olacak)
Ben bu sesi çözene kadar bagajda sökmediğim döşeme kalmadı halbuki alakası yokmuş...
Arkadaşlar aynı sorun bendede vardı sanki sağ direğin içinden geliyordu ses çözümü gayet basit marketlerde satılan yağlayıcı spreylerden edinin ve ses hangi taraftan geliyorsa (benim sağ arka taraftan geliyordu) tekerlek amortisörünün üst saca bağlantı noktasında takoz göreceksiniz güzelcene yağlayın işlem tamam ses kesilecek..(kabaca tarif etmem gerekirse kafamızı davlumbazın içine sokup yukarı bakıyoruz takoz orada bize el sallıyor olacak)
Ben bu sesi çözene kadar bagajda sökmediğim döşeme kalmadı halbuki alakası yokmuş...