2008 1.6 Stylance aerodinamik kit lpg vs...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lionriza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rıza allahtan toprak var ama toprakta nedense hep damatların işine yaramış.sahilleri vermişler kızlara dağları vermişler erkeklere kızları alan zengin olmuş erkeklee evlenen tırt 😀 umarım sen damat çocuğusundur 😀

rıza allahtan toprak var ama toprakta nedense hep damatların işine yaramış.sahilleri vermişler kızlara dağları vermişler erkeklere kızları alan zengin olmuş erkeklee evlenen tırt 😀 umarım sen damat çocuğusundur 😀

Bugün espritüelliğin üzerinde bakıyorum😀 Hayırlı satışlar,fiyat banada yüksek geldi ama sonucta araba senin,istediğin fiyatı yazarsınız..

Burayı baya biliyorsunuz belli evet burada durum aynen öyle Alanya'lı olanların hepsi zengin (5 yıldızlı otele kadar yolu var) ve dışarıya kapalı ben yalnız buraya görev için geldim öğretmenim araca gelince pazarlıkla beraber son rakam aynı bende 32500 milletin pazarlık alışkanlığını sevmediğim için 1000 lira fazla yazdım araca ayrıca aracım orjinal bakımlı aerodinamik kitli yani bence normal fiyat ama dediğim gibi buralara göre normal ayrıca bir arkadaşın dediğine cevap olarak 3 tane leon almak ben bu işin kitabını yazdım demeye yetmez zaten araştırırsanız kitaplar bilimsel yayınlar değildir parası olan herkes yazabilir 😉

Burayı baya biliyorsunuz belli evet burada durum aynen öyle Alanya'lı olanların hepsi zengin (5 yıldızlı otele kadar yolu var) ve dışarıya kapalı ben yalnız buraya görev için geldim öğretmenim araca gelince pazarlıkla beraber son rakam aynı bende 32500 milletin pazarlık alışkanlığını sevmediğim için 1000 lira fazla yazdım araca ayrıca aracım orjinal bakımlı aerodinamik kitli yani bence normal fiyat ama dediğim gibi buralara göre normal ayrıca bir arkadaşın dediğine cevap olarak 3 tane leon almak ben bu işin kitabını yazdım demeye yetmez zaten araştırırsanız kitaplar bilimsel yayınlar değildir parası olan herkes yazabilir 😉
rızacım canım kardeşim bizim sıfır audi bayiligimiz var rahat ol kitabı dogru yazdım okumayı bilirsen dogru anlarsın beni.sadece leon 3 adet dedim gerisi duyma zaten.senin gibi uzaktanda yazmıyorum şahsen iyi tanır arkadaşlar beni.yine tekrarlıyorum umarım istegin fiyata satarsın hayırlısı olsun kardeşim ok

Rıza Hocam hayırlı satışlar, sizin istediğiniz fiyata da sebeplerinize de saygı duyuyorum. Doğrudur, Alanya' da para gani, orada isteyen olursa fiyatına bakmaz zaten aracınızın. İnşallah kafanızdaki rakama satarsınız.

evet aracın fıyatı bıraz yuksek olsada antalyada satılabılır .. bende daha oncekı aracımı sattıgımda herkes o fıyata nasıl sattın dıe sasırmıstı fakat burda bınıcısını bulmak bıraz daha kolay oluyor ayrıca cıdden ıstanbul arabalarına karsı felaket bı on yargı var .. ne dıyelım ıns ıstedıgınız rakama yakın bı fıyata satarsınız..hayırlısı olsun

ilginize teşekkürler arkadaşlar inanın ben çok rahatım okumayı bilmeyi bilince anlarsın olayında şunu bilmeni isterim öğretmenim tezli master yapıyorum ama hala okuyup da anlamadığım şeyler var kitabını yazdığım tek şey öğretmenlik ömrümü verdim ama ben bu işe...en son aldığım iki araçtan ayrı ayrı 3000 tl kazandım yani satılmaz fiye birşey yoktur.... aradığım araç şuan 2. el 50.500 tl emsallerinden 5000-8000 tl fazla ama adam malını biliyor temizliğini biliyor ve ben o aracı alacam...herşeyin alıcısı var... yeter ki hastası ol....

İnşallah istediğin fiyatlara alıcı bulursun hocam . ama istanbul piyasasında zor tabi bu fiyatlar buda bir gerçek

ben de zaten bunu söylüyorum her iki tarafta bulunmuş biri olarak burası ile orası arasında fark var burada kimse İst. a güvenmez mesala güvense bile bu işin yolu var masrafı var aynı hesaba geliyor anlayacağınız...bir de ben illa satarım demiyorum zaten sadece istediğim satamazsınız da demeyin olmaz diye birşey yok diyorum sadece....

39,104Konu
763,798Mesajlar
21,835Kullanıcılar
comendar01Son üye
Geri
Üst Alt