Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2007 Seat Leon Sport Up

ALfa 159 o zaman en mantıklısı bence ama ondada içime tam sinmeyen bir şey var hala çözemedim :)

45.000 tl civarına çıkabilsem 159 sorgusuz sualsiz alacağım araba zaten..
1.9 dizel..dobloda kullanılıyor..sorunsuz motor
qtronic şanzıman otomatik huzur
araba zaten güzel
burulma direncinden e90 kasa 3'den daha sağlam idi ilk çıktığında sonra makyajla e90 'ı geliştirmiş olabilirler bilmiyorum..

C30 dış tasarım olarak güzel gerçekten de, içi rezalet ya, avrupadan anadoluya geçerken 2 mola verirsin sıkıntını atmak için.
bir de laptop bagajı var ki arabada sorma, tatile giderken yanına 1 laptop alma hakkın var :D
ozan naısl örnekler bunlar :D
45.000 tl civarına çıkabilsem 159 sorgusuz sualsiz alacağım araba zaten..
1.9 dizel..dobloda kullanılıyor..sorunsuz motor
qtronic şanzıman otomatik huzur
araba zaten güzel
burulma direncinden e90 kasa 3'den daha sağlam idi ilk çıktığında sonra makyajla e90 'ı geliştirmiş olabilirler bilmiyorum..
bu konuyla bende çok ilgiliyim çünkü dizel istiyorum artık..Ama cidden alacak araba yok bu fiyatlara..ya sahip olduğun donanımdan falan vazgeçip biraz çıtayı düşürüceksin ya da daha çok para vereceksin..ama 35 40 arası leondan sonra tatmin edebilecek dizel araba hem yaş hem km. olarakta yeni sayılan yok

ozan naısl örnekler bunlar :D

bu konuyla bende çok ilgiliyim çünkü dizel istiyorum artık..Ama cidden alacak araba yok bu fiyatlara..ya sahip olduğun donanımdan falan vazgeçip biraz çıtayı düşürüceksin ya da daha çok para vereceksin..ama 35 40 arası leondan sonra tatmin edebilecek dizel araba hem yaş hem km. olarakta yeni sayılan yok

extrem örnekler :D

işte ya riske girip Fransıza yöneleceksin C4 falan, tabi o da ucuz değil, yüksek donanıma sahip olmak istersen c4 te 48000 lere çıkmak gerekiyor. ama oldukça donanımlı oluyor araba
yada çok daha çıkıp 58000 lere falan, highline Golf TDI DSG alacaksın, rahat uyuyacaksın :D

extrem örnekler :D

işte ya riske girip Fransıza yöneleceksin C4 falan, tabi o da ucuz değil, yüksek donanıma sahip olmak istersen c4 te 48000 lere çıkmak gerekiyor. ama oldukça donanımlı oluyor araba
yada çok daha çıkıp 58000 lere falan, highline Golf TDI DSG alacaksın, rahat uyuyacaksın :D

Golf iyi hoşta yine aynı tarz arabaya binmiş olacaksın..48 bin C4 e vermek yerine ikinci el alırım yada fluence falan alırım açıkçası...Leondan sonra farklı bir segmente geçmek lazım bence

Golf iyi hoşta yine aynı tarz arabaya binmiş olacaksın..48 bin C4 e vermek yerine ikinci el alırım yada fluence falan alırım açıkçası...Leondan sonra farklı bir segmente geçmek lazım bence

aybars leondan sonra golf kalitesi ve konforuyla zaten sınıf atlama tadı verir adama.

aybars leondan sonra golf kalitesi ve konforuyla zaten sınıf atlama tadı verir adama.

evet highline paket özellikle cidden şahaneymiş,şuan leon sahibi olmasam ve bu sınıfta araç alıcak olsam golf highline 1.6 tdi düşünürdüm ama hatchback araç sıktı beni galiba..bi dğeişiklik arıyorum

volkancım yalnıs anlama bu fıyata zor satılır gıbıme gelıyo malesef kımse aracın ustundekı aksesuarları dusunmuyor sıfır leonlarda bosta olsa 33 e satılıyor 1.6 lar...

her malın alıcısı olur, gönlüne göre olsun Volkan. Ben hızlı satıcıydım çok ucuza gitti, alan da satan da hayrını görsün demek lazım. acelen yok nede olsa.

volkancım yalnıs anlama bu fıyata zor satılır gıbıme gelıyo malesef kımse aracın ustundekı aksesuarları dusunmuyor sıfır leonlarda bosta olsa 33 e satılıyor 1.6 lar...

boşaltır veririz =)
orjinal her parçası duruyor =)
2 günlük işi var..2 günde ilk günkü haline döner problem değil..
faruk abinin dediği gibi, acelem yok..satılırsa ne ala..

Geri
Üst Alt