2007 İbiza 1.4 TDI Stylance 64K KM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı satışlar kardeşim.. SCW indirimimiz varmı acaba 🙂 kuzenime düşünüyoruzda biraz kararsız motor 3 silindir olduğu için birileri kulağını doldurmuş 3 silindirli motorlar iyi değilmiş diye... ikna edemiyorum 🙂

levent kuzenine soyle soyle;

bahsedilen 3 silindirli motor standart 1.6 motorlarin hepsinden 160 a kadar daha iyi gidiyor 🙂

hayirli satislar gani.

bahsedilen 3 silindirli motor standart 1.6 motorlarin hepsinden 160 a kadar daha iyi gidiyor 🙂

hayirli satislar gani.
akselerasyon sırasındaki sesi yeter zaten😱key: dikkat ediyorum admire crdi,colt di-d v.s. hep aynı ses ama bizde tork var 🙂
hayırlı satışlar..:hosgeldin:

hayirli satislar gani.

bende öyle diyorum ama hiç binmediği için bilmiyo performansını... bide böyle kendini usta sanan 5 para etmez kulaktan dolma bilgilerle ustalık yapan bengamazlar varya onlar çok bilmiş gibi 3 silindirli motorlar üfleme yapıyor diye söylenince yanaşmıyo pek... bende dedim bakımlarını zamanında yaptır yağını suyunu koy asıl gitsin alman arabası neticede.... ama işte gelde anlat 🙂

hayırlı satışlar bunun değerinin çoğu adam bilmez yakıt konusunda ağzımı açmayım isterseniz🙂 3.1 ler 1661 km menziller ohooooooooo daha ne de istenir bi arabadan

39,104Konu
763,797Mesajlar
21,835Kullanıcılar
comendar01Son üye
Geri
Üst Alt